fbpx

On this page we will be posting all the anouncements concerning the Foundation.  

Aantal Deelnemers per Game Night ?!

Na wat beraad en ook veelal vragen vanuit de community, hebben we besloten om het minimum aantal deelnemers voor een Game Night te verlagen van 15 naar 10. Op deze manier kunnen er meer Game Nights plaatsvinden ook op een wat kleinere schaal zodat er meer hosts een leuke avond kunnen inplannen.

Het is dan ook vanaf heden de bedoeling dat je minimaal 10 mensen moet kunnen laten slapen op jouw Game Night Locatie. Als je nou zelf graag een Game Night wilt organiseren, laat ons dit dan via Discord of het contact formulier hier op de website weten.

Gestegen Kosten en Prijzen Supermarkt ?!

Jullie hebben vast allemaal gemerkt dat de kosten van producten in de supermarkt erg zijn gestegen. Ook de prijzen voor online diensten zijn enorm gestegen.

Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt de ticket prijs voor de Game Nights te verhogen naar €20,- Van dat bedrag gaat er een klein gedeelte naar de Stichting van €2,50 voor Administratieve kosten om de website en andere systemen draaiende te houden. De overige €17,50 worden per deelnemer uitgekeerd aan de Host(s) van de Game Night als tegemoetkoming voor de boodschappen die worden ingekocht.

Ook de banken zijn helaas niet meer zo vrijgevig als het gaat over transactie kosten. Wij zullen dus vanaf heden deze kosten ook doorberekenen aan de eindgebruiker, daar wij niet de volumes hebben om dit gratis te houden.

If you are looking for older anouncements, you can find these in our Archives.