fbpx

Vertrek John

Nieuwe kansen in het leven en werk zorgen er soms voor dat je van andere zaken afscheid gaat nemen, dit was een van de redenen waarom ons trouwe bestuurslid John heeft aangegeven de stichting te zullen gaan verlaten per 1 augustus. John heeft ons altijd erg goed gesteund met het financiële gedeelte en hij was o.a. verantwoordelijk voor de website en de merchandise. Wij willen hem daar heel erg voor bedanken, voor zijn tomeloze inzet en wensen hem veel sterkte toe bij zijn nieuwe uitdagingen. Daar het vertrek van John ook samenhangt met de nodige systemen van o.a. de website en mailverkeer, kan het zijn dat je de komende weken een kleine hinder ondervind terwijl de systemen migreren naar een nieuwe host. Tevens zullen zijn taken met betrekking tot de financiën door Jelle en Pascal verder worden opgepakt.

G’day Mates,

This might be one of the hardest post i’ve ever made in our community. So to start with the hardest part, as of the 1st of august, i too will be resigning as board member of the Gaymers EU.

The largest reason for this is that my personal convictions don’t agree with the direction the majority of the board wants to take with the foundation. And as always, where there are three little bulls rampaging in a china shop, heads do tend to butt. And of course this is al normal for members of a board. Only when things tend to get personal, you might be at a risk. And for me that risk is looming as a reality.

By the end of the day the most important part of being a member of this community is to be, well you can’t be friends with everyone, but we do need to do our best to stay supportive of each other and at least try to fit trough one door together. Also, on a more personal note, a great opportunity has crossed my path to advance in my career as IT professional which also clashes with the free time i have on my hands to spend on the Gaymers.

In the en, the most logical choice is to tend my resignation, as i have done starting august 1st.

Of course this won’t be the last you guys will see of me. I will keep on gaming with the 7 days gang (and the Gaymers EU server will remain available), will be attending at least the yearly Efteling trip and some GameNights. Also my decision to leave to board won’t have any impact on the GameNight: After Summer BBQ Luau or future GameNights i will be hosting. I’m just not a member of the board anymore.

As always, live long and prosper, peace and long live, and my the force be with you.

Love John.

Vertrek Siemen en Nick

Er is een tijd van komen en er is helaas ook een tijd van gaan. En hoewel met pijn in ons hart, is er binnen ons bestuur een tijd van gaan gekomen. Doordat iedereen inmiddels weer in zijn drukke dagelijkse routine zit en dit helaas ook de nodige persoonlijke omstandigheden kan beïnvloeden zullen wij dan ook per 4 juli afscheid gaan nemen van onze rots in de branding Nick en onze altijd precieze Siemen als bestuurslid. En hoewel wij hun altijd harde inzet binnen het bestuur zullen moeten gaan missen, hopen wij nog vele jaren van hun aanwezigheid op onze events, Discord en GameNights te mogen genieten en waar nodig nog altijd op een handje hulp achter de schermen te mogen rekenen. Wij danken beide heren dan ook heel erg voor hun inzet en zullen ons best blijven doen om de grote lege schoenen die achter blijven op te vullen.

Met het vertrek van Nick en Siemen zal het bestuur dan ook terug vallen op Jelle en Pascal hebben wij besloten om af te gaan stappen van de huidige samenstelling en de taken evenwichtig over ons 2-en te gaan verdelen. Termen zoals Voorzitter, Secretaris en Penningmeester zullen wij laten vervallen. Daar er achter de schermen e.e.a. moet worden ingevuld, alsook de nodige juridische aanpassingen die dit met zich mee gaat brengen hebben wij besloten om de zomer periode te gaan benutten voor de verdere invulling hiervan. Na de zomer zullen wij dan ook bij jullie terugkomen met meer duidelijkheid hierover.

Haai vrienden

Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste teksten die ik ooit zal schrijven. Graag hou ik het kort en luchtig en schrijf ik enkel “Kzen gestopt als bestuurslid bij Stichting Gaymers EU, salu en de balle”. Toch vind ik persoonlijk dat ik dit meer dien te verduidelijken.

Al enige tijd merk ik dat het eigenlijk niet zo goed met mij gaat. In het begin probeerde ik dit voornamelijk weg te steken en mezelf voor te liegen dat het allemaal toch nog niet zo erg was en niet zo diep zat. Maar gaandeweg merkte ik dat het zwaarder werd voor me, dat personen in mijn omgeving hier hinder van begonnen te ondervinden, en dat dit alles ook een directe invloed had op mijn werking binnen het bestuur. Op dat moment nam ik me voor om nog even “dit projectje” af te werken, maar dan kwam nog “dat projectje”, en nog zus en zo, waardoor ik maar wat bleef aanmodderen. Dit resulteerde dat ik na het kamp eigenlijk wel behoorlijk gecrasht ben, waardoor ik sinds dan veel minder actief op de server was, alsook binnen het bestuur.

Dit heeft me doen beseffen dat het zowel voor mezelf als voor de Stichting het beste was om een stapje terug te zetten. Een stap die me enorm veel moeite kost, want fuck wat heb ik deze stichting graag! Maar net daarom diende ik deze stap te nemen. Echter is dit geen vaarwel en ook geen tot ziens, want hoewel ik een stap terugneem, blijf ik wel in de Stichting actief en kunnen jullie zo hier en daar nog mijn grafische (on)kunde aanschouwen. En ook ikzelf zal nog aanschouwd kunnen worden op verschillende van onze events.

Nu rest me enkel nog Pascal, Jelle, John en Nick te bedanken voor het respect en vertrouwen dat ik van hen kreeg binnen het bestuur. En ook veel dank aan elk van jullie voor de liefde en vriendschap die ik hier de afgelopen jaren heb mogen ontvangen. In mijn hart blijft nog voldoende plaats voor veel meer liefde en vriendschappen in de toekomst, en ook voor bordspelen!

Hugs and kisses,

Siemen