fbpx
Loading Events

Dungeons & Dragons Weekend

27 October 2023 @ 18:00 29 October 2023 @ 18:00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Het Halloween weekend in Oktober word er weer D&D weekend georganiseerd in Utrecht (NL), waarbij nieuwe mensen het spel kunnen leren, oude bekende een oneshot kunnen doen en we hopelijk gezamenlijk een leuke baas gaan verslaan.

Voor bijna dezelfde prijs als voor een Game Night zijn jullie vrijdags vanaf 18:00 (na het diner) welkom, die avond zullen we lekker babbelen en misschien een klein beetje character creation doen. Zaterdag is voor de expierience. Zondag na de brunch hopen we dat iedereen nog leeft om samen te komen voor one big boss. Jullie Dungeon Masters Daan, Tony, Niels en Arne zullen jullie dit weekend begeleiden.

Als je het leuk lijkt te komen koop een kaartje en vergeet je dan ook niet meteen op de kalender te abonneren zodat wanneer er nieuwe evenementen worden gepland je meteen op de hoogte bent.