fbpx
Loading Events

GEM: Jaardag

14:00 – 16:00 Presentatie Stichting met daarbij een hapje en een drankje (Gratis voor GEMs)

We zitten hiervoor in Bar-Kitchen Danel in utrecht (https://danel-utrecht.nl/), hier zullen wij onze presentatie houden van de afgelopen tijd, wat heeft de stichting zoal bewerkstelligd, onze financien, als laatste geven we ook onze toekomstplannen wat aandacht. Hierbij vergeten we niet wat hapjes te doen en natuurlijk een lekker drankje.

Kom je met de auto dan is het adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht (het makkelijkste is dan om in parkeergarage Hoog Catharijne P5 te parkeren, je komt dan praktisch naast de locatie naar buiten en deze is 24 uur per dag open)

17:00 – 19:00 Lasergamen met tussendoor versnaperingen en hydratatie (Gratis voor GEMs)

We gaan met zijn allen even flinke inspanning leveren door te gaan lasergamen bij Lasergames Utrecht (http://lasergamesutrecht.nl/). Futuristisch elkaar achterna zitten met laser guns om te zorgen dat jouw team wint met de hoogste score! Natuurlijk kun je rustig een drankje bestellen aan de bar en word er voorzien in wat hapjes.

Kom je met de auto dan is het adres: Biltstraat 4, 3572 BA Utrecht (het makkelijkste is dan om in parkeergarage Kruisstraat te parkeren, deze is 24 uur per dag open)

20:00 – Gezamenlijk uit eten (kosten zijn voor een ieder apart)

Als mensen na dit alles een flinke trek hebben gekregen gaan we de stad in op zoek naar een leuk plekje voor een verlaat diner. deze kosten zijn helaas wel voor een ieder op zich.

 

Mocht je nou nog geen Donateur zijn en toch graag bij de hele dag aanwezig willen zijn, dan kan je in de shop een kaartje kopen voor €40,-